Tane

Op 14 oktober kunnen Bruggelingen hun stem voor mij uitbrengen!

Ik ben al een tijd lid van Jong Groen en ben kandidaat voor Groen. Ik sta op de 16de plaats.

Het is mijn droom er een rol te spelen in de politiek. 
Ik wil graag mee nadenken over wat er in Brugge gebeurt. Ik wil mee beslissingen nemen en zorgen voor een beter en eerlijker politiek klimaat.
Ik sta achter de standpunten van mijn partij en wil hen helpen om die te verwezenlijken. Ik wil meer natuur en groen in Brugge. Dat kan door meer bomen aan te planten in straten en op pleinen, door werk te maken van geveltuintjes en groendaken, door natuur die nu bedreigd wordt te beschermen en aandacht te hebben voor groen bij de aanleg van nieuwe pleinen en speeldomeinen. Daarnaast wil ik ook meehelpen bij het wegwerken van armoede en het uitbouwen van een goed en milieuvriendelijk openbaar vervoer. Ik vind het ook belangrijk om in een schone stad met minder afval en vervuiling te wonen.

Het is ook heel belangrijk dat mensen met een beperking mee kunnen doen in de politiek.
Iedereen zou even belangrijk moeten zijn in onze samenleving. Politiek is een deel van de maatschappij, dus het is essentieel dat meer mensen met een beperking van zich laten horen in de politiek. Groen streeft al jaar en dag naar een inclusieve samenleving, en dat wil ik extra in de verf zetten.